About

Sunt o locuitoare a Insulei Delos. Pe scurt, sunt Delia.

Născută în miezul verii. Tânără, cu bucle, dar mai ales urmărită de cuvinte. Singura din familie care nu a urmat Politehnica, Fizica sau ASE-ul.  Absolventă a Colegiului Național Mihai Viteazul, mândră de alegerea făcută până atunci, dar hotărâtă să fac și altceva. Am lăsat matematica și informatica și am fugit spre Facultatea de Istorie. Absolventă de Relații Internaționale și Studii Europene, în prezent urmez un masterat în Tehnici Diplomatice. În vara lui 2012 am făcut două descoperiri: proiectul societatesicultura.ro și Martha Bibescu. Au venit împreună, strâns legate. Astfel, primul articol pentru societatesicultura.ro a fost despre Martha Bibescu.

Convinsă că tinerețea nu e doar un drept, ci și îndatorirea de a face schimbările pe care le dorești în jurul tău. Optimistă, iubitoare de ciocolată, de magnolii și maci, de cifra 7. București și Cluj. Aștept mereu cu entuziasm ploile cu furtună, ninsorile interminabile, dar și zilele cu soare. Caut poveștile și scriu despre ele. Și despre fluturi și tinerețe. Și despre roșu viu.

La Medeleni, Hai Diridam și Crăciun la Silvestri (toate de Ionel Teodoreanu). Tudor Gheorghe, că tot îmi poartă numele cu rang de prenume.

Să am librăria mea cu rafturi din lemn vechi, pe care să o umplu cu flori. Să scriu ori de câte ori aș vrea să am curaj să o fac.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s